Fitness Cardio & krachttraining

Cardio

In onze open cardio ruimte met veel buitenlicht kunt u onder andere werken aan uw uithoudingsvermogen. Bij Fitness de Stap gebruiken we hiervoor het Technogym TGS Systeem. Via dit systeem wordt er speciaal voor u een conditieprogramma op een sleutel gezet. Het voordeel daarvan is dat u niet elke keer de cardio-apparatuur hoeft in te stellen. 

De sleutel neemt u gemakkelijk van het ene naar het andere apparaat. Voor elke training laadt u uw sleutel op en na elke training laadt u uw eigen gegevens weer in de computer. In de computer wordt dan een mooi overzicht weergeven met de test- en trainingsresultaten. 

Iedere training geeft opnieuw een overzicht van de hartfrequentie, de trainingstijd, het aantal verbruikte calorieën en een prestatiecijfer. 

Krachttraining

Bij Fitness de Stap maken we schema’s voor alle doelen en daar is krachttraining niet meer bij weg te denken. 

  • Krachtopbouw en spierversterking;
  • Afvallen en shapen;
  • Revalidatietrajecten;
  • Ondersteuning voor wedstrijd- of verenigingsporten;
  • Senioren Fitness;
  • Algemene gezondheid. 

Voor alle bovenstaande doelen en meer, maken we graag een trainingsschema voor u. Krachttraining bij Fitness de Stap is laagdrempelig, dus bij ons zult u geen zware gewichten tegenkomen. Wij laten iedereen op een verantwoordelijke wijze zijn of haar persoonlijke doelen behalen met behulp van vaste apparaten, losse gewichten en halters. 

Wij nodigen u graag uit voor een gratis proefles om uit te leggen wat krachttraining ook voor u kan betekenen. 

Contact
Hasselsestraat 3, Luyksgestel
info@fitnessdestap.nl
0497-541995

I never regret when

I DO IT

I always regret when

I DON’T

Lessenrooster

Download

Social Media